Om mig

 

Jag heter Rebecca Kjernell och en av alla mina passioner här i livet är att leva min sanning och dela med mej utav allt det vackra som dagligen svämmar över inifrån hjärtat. Att det finns världar utöver den vi fysiskt kan ta på har för mej alltid varit en självklarhet. Dessa världar är inte åtskilda, de dansar livets dans med varandra och vi är delaktiga oavsett hur ”andliga” vi tror oss vara. Livet är, som ni säkert vet, fyllt utav djupa dalar och höga toppar. Så är det också för mej. Bara för att jag är healer så är jag inte hänvisad till en åskådarplats, jag deltar med glädje i de omtumlande rytmerna. Jag förändras, transformeras, utvecklas, berörs och lär mej ständigt nya saker.

Gudinnan kom till för att ge ,och ta del utav, kärlek. Det är denna feminina andlighet som jag är kallad utav och som får mitt hjärta att sjunga. När jag ger Healing till mina medsystrar så känner jag lycka över att få finnas till och jag känner mej helt och hållet kallad att jobba med kvinnor, för kvinnor och stärka jordens systerskap. Gudinnan finns för att jag känner att det är så jag är villig att leva mitt liv.  Min åsikt är att Andlighet innebär att våga delta i ett liv där vi väljer hur vi vill leva. Det är en Utmaning som ligger i att leva här och nu i mitten av sitt hjärtas hjärta, i en värld som ständigt förändras.

 

Att ge healing är ett privilegium. Jag får vara hos dej när du djupdyker i själens alla fantastiska vrår. Ett djupt TACK…

 

Jag är utbildad Friskvårdsterapeut, Healer, frigörande dans inspiratör, kvinnocirkelledare, konstnär och livs levande Gudinna!