Behandlingar

Jag erbjuder Healing, Distanshealing och Distansläsning.

Healing 1 timma  kostar 500kr.

Healing 2 timmar kostar 900kr.  

Distanshealing 40 min 400kr.

Distanshealing 70 min 500kr

En Distansläsning kostar 400 kr.

Vill du avboka eller boka om en behandling så gör du det senast 1 dygn innan bestämd tid. Vid förhinder på grund av sjukdom så avbokar du så snart du kan. 

Healing du kommer hit till mitt behandlingsrum i Mölnlycke. Vi pratar en stund om vad du har för förväntningar och varför du känner ett behov utav att få healing. Det är viktigt att du uppdaterar mej om du äter några mediciner, har fysiska/psykiska problem. Jag lyssnar på dej och ger kanaliserad vägledning. Sedan lägger du dej på bänken(alla kläder på) och jag lägger händerna på din kropp/i ditt energifält en bit från kroppen och överför energier ifrån universum/det högsta av ljus till dej.

Healing på distans fungerar så att jag behöver ett kort på personen och vart den befinner sej. Vi avtalar en tid och vid den tiden lägger hen sej ner i ett lugnt rum, hen stänger av allt som kan störa. tex. Behandlingen(den på 40 min) tar ca 25 min, de resterande 15 min skriver jag ihop det jag har fått till mej under healingen och skickar till dej via mail. Behandlingen kostar 400 och sätts in på mitt konto innan eller max en dag efter healingen(om vi inte har kommit överens om annat).

En kanaliserad läsning på distans fungerar så att jag behöver namn(räcker med förnamn) och en bild på personen. Jag lyssnar på vad dina Guider berättar för mej och lägger även en del zen-kort för vägledning. Du kan skicka med några frågor eller om du vill ha vägledning angående livet. Du får detta skickat till dej via mail och det brukar vara 1-2 A4 att läsa. Den kanaliserade läsningen kostar 400 och sätts in på mitt konto när du bokar din kanaliserade läsning.

Med all vägledning/healing/kanalisering så är det viktigt att du tar till dej det som känns sant för dej. Ingen annan människa kan ta ifrån dej din fria vilja eller säga hur du ska leva ditt liv. Transformation/växande sker inifrån och det kräver en villighet till att vara i kontakt med hjärtat och sin egen sanning. Ibland är man inte mogen för att ta till sej allt och processer tar tid. Allt är som det ska vara och du vet när något är sant för dej genom att det ger resonans inne i hjärtat.

Jag sysslar främst med att hjälpa dej att komma i kontakt med ditt hjärta/visdom/universum. Jag ger gärna vägledning i frågor som har med växande, kaos, uppvaknande, helande, olika sorters karma, inre gåvor, vägledning ifrån dina Guider, din stjärnfamilj, affirmationer och helande övningar att göra. Håller du på med healing själv och behöver någon att bolla dina tankar/upplevelser med så finns jag här för dej med.

Behöver du hjälp med att hitta försvunna nycklar, glasklara bevis på att din mamma finns med dej eller kräver att jag ska bota dina sjukdomar så har du kommit fel. Jag rekommenderar att du hör av dej till ett bra Medium, synsk eller en healer som ger tomma löften.

Det är viktigt att veta att Healing är en djupdykning i sin egen själ. Vid en healing är det vanligt att olika sorters känslor dyker upp för att man ska kunna släppa taget om dem och låta dem transformeras. Det hjälper en att växa och förstå vad det är som ligger bakom ens eget och andras beteenden. Det dyker bara upp sådant som man innerst inne är redo för. En blomknopp blommar i sin egen takt.

En bra och effektiv Healing är helt beroende av ett respektfullt samarbete mellan Healer och klient. Det är inte meningen att jag ska ”fixa” allt som är problematiskt. Det krävs att du är villig att ta emot Healing och att du är öppen för att lära känna din inre kärna. Innerst inne har vi alla svaren på våra egna frågor. Vi gör en resa tillsammans och jag finns där som ett stöd på din resa hem. All Healing sker i din egen takt. Healing är dock inte något som kräver att du ska ”tro” för det fungerar ändå, det blir bara en mer behaglig healing för båda parter om du kommer till en behandling med ett öppet sinne.

Det finns en hel del benämningar på healing men all healing kommer från en enorm källa utav liv, ljus och kärlek, jag brukar kalla denna källa ”det högsta av ljus”. Jag arbetar mest med intuitiv healing, då jag upplever att detta brukar vara det bästa och mest effektiva sättet att hela då du får den behandling som behövs just där och då.

Har du fysiskt ont någonstans i kroppen brukar man fokusera på den kroppsdelen och vad som orsakar smärtan/obalansen. Allt hänger ju ihop så det brukar vara så att man kombinerar detta med en allmän balansering utav energierna i kroppen. Ja, allt som finns i kroppen och psyket hänger ihop.

Healing kan hjälpa till med ; Alla emotionella sår, Trauman, Fysiska smärtor, Balansera energifälten, Insikt från tidigare liv, Släppa taget om karma, Vägledning i livet, Transformering. Uppvaknande.  Framför allt är healing ett helt underbart verktyg för ett mer balanserat och kärleksfullt liv. Healing hjälper dej att lita på och ta del av din egen kraft!