Healing

”Moder Jord och Dotter Måne”


Healing kan vara svårt att förklara men är lätt att känna.

Vi har alla förmågan att ge och ta emot healing. Ofta händer det utan att vi är medvetna om att vi faktiskt ger healing. När vi kramas, älskar, berör, lyssnar och finns till för varandra. Du ger Healing till dej själv när du gör saker du tycker om. Healing är att vara närvarande i livet och det ger en förmåga att beröras utav allt som är.

Vid en Healingsession så fungerar Healern som en kanal för att föra över energier, ifrån källan av gudomligt ljus, in till ditt energifält. Mängder av olika energier finns och dessa ges till de ställen där de behövs.

När jag ger Healing upplever jag väldigt mycket. Ofta får jag bilder av olika situationer och vad du behöver för att kunna återknyta kontakten med ditt hjärta/din visdom/universum. Allt eftersom Healingen pågår så får jag information utav både dina och mina guider. Jag brukar berätta en hel del om vad det är jag ser/hör och jag guidar dej även på din resa i själen. Att ta emot en healing är en mycket personlig upplevelse i och med att du tillåter en annan människa se vem du är, utan skydd. Att du känner dej trygg är A och O, därför har jag åtagit mej tystnadsplikt. Det är bra att komma ensam på en healingbehandling, just för att healingen alltid är så otroligt personlig. För att vi ska kunna göra ett bra arbete tillsammans krävs det att du ska kunna vara ärlig med hur du känner och det är alltid bra att kunna känna efter och bilda dej en egen uppfattning om din upplevelse innan du delar din upplevelse med andra. Ibland kan man behöva tid att smälta saker som kommer upp och då är det inte alltid ett bra tillfälle att ha en kompis med sej. Har du fått healing innan och vet vad det innebär så är det upp till dej att ta det beslutet, det är dock alltid bra att meddela mej det innan.

Jag har alltid som intention med varje healing att allt ska ske enligt det högsta av ljus gudomliga plan. Det är den allomfattande kärlekens ljus som enbart har det genuint bästa i åtanke för allt och alla. Då brukar allt gå i den takt som är bäst.

Healing upplevs olika av olika personer och vid olika tillfällen. Ibland känns den väldigt fysiskt. Det blir varmt/kallt och man känner hur energin arbetar i kroppen. Tidvis känns Healingen helt på det emotionella planet. Det hör ihop med att vi alla består av olika eteriska kroppar som sammansmälter i den fysiska kroppen och när man ger Healing så jobbar man med helheten.

En healing kan fortsätta att påverka en i flera dagar efteråt, det är trots allt en transformation man genomgår. In med nytt och bort med det som inte längre behövs. Det kan vara bra att komma ihåg att vara extra snäll emot sej själv under de dagarna. (Självklart är ju det bästa att alltid vara snäll emot sej själv.) Tänk på att du gör så gott du kan.

Du kan få Healing så ofta eller så sällan du vill, det är upp till dej och beror lite på vad du vill uppnå med behandlingarna. De 4 första gångerna rekommenderar jag att du kommer på behandling var 3-4:e vecka. Detta för att det är bra att ladda upp energifältet ordentligt och regelbundna behandlingar gör också att kroppen vänjer sej vid ett friskt flöde. Människan har ofta svårt för att bryta gamla mönster och behöver därför några gånger på sej att byta ut det gamla mot nya, friska tag! Har du fysiska svårigheter kan vi behöva jobba tillsammans varje eller varannan vecka.

Healing ökar välbefinnandet, minskar stress, stärker din självkänsla samt ger en härlig dos kärlek!